Blog

Pořád se toho tolik děje, pořád je o čem psát! Informace, názory, rady a návody i zážitky z oblasti bojových sportů, občas vážně, občas nevážně. Najděte si tu "to své"!

Členské příspěvky se platí předem - bankovním převodem na účet klubu. Při docházce 1x týdně je členský příspěvek 3.300,- Kč/pol., při docházce 2x týdně je členský příspěvek 3.600,- Kč/pol. a při docházce 3(a více)x týdně je členský příspěvek 3.750,-  Kč/pol. První pololetí je splatné během září, druhé pololetí během února.V únoru také vybíráme roční poplatek 300,- Kč za členství v Českém svazu JKA Karate u členů, kteří již mají nějaký pásek (tj. od bílého pásu - 10.kyu a výš). Novým členům bez pásku bude tento poplatek účtován až při připuštění ke zkoušce.

V novém roce 2024 začínáme s tréninky až od pondělí, 8. ledna 2024 !!!



Pokud chcete přihlásit své děti, které ještě navštěvují MŠ až po prvňáčky ZŠ (věk cca 4 - 7 let) klikněte na žluté tlačítko Chci se přihlásit (do KIDS). Otevřou se Vám webové stránky oddílů KARATE KIDS, kde se dozvíte více informací, můžete si domluvit zkušební lekci a zaregistrovat se pomocí registračního formuláře. Následně se Vám ozve Radana, abyste si domluvily konkrétní dny a časy tréninků a další podmínky.

Pro ostatní děti (cca od 2. třídy) a dospělé je nejrychlejší způsob přihlášení k nám do klubu on-line přes naše KLIENTSKÉ CENTRUM. Klikněte na žluté tlačitko Chci se přihlásit (do klubu) - otevře se Vám stránka Klientského centra. V něm se zaregistrujete (vytvoříte si klientský účet), pak zvolíte kartu "KROUŽKY" (my sice nejsme žádný kroužek, ale regulérní sportovní klub, jenže systém to bohužel jinak nazvat neumí) a následně "Členství v klubu (aktuální školní rok) Praha". Tam své zlatíčko, nebo sebe přihlásíte, my to v systému uvidíme a ozveme se Vám, abychom s Vámi dohodli vhodnou skupinu, 
potažmo den/dny a čas/y docházky (tj. zařazení do vhodného oddílu).

V případě, že by on-line přihlašování z nějakého neznámého důvodu nefungovalo ("stává se nám to maximálně jednou za 10 let"), kontaktujte nás přímo. Zavolejte na telefonní číslo 777 706 490 (Radana), nebo pište na e-mail (Pavel i Radana). Společně si dohodneme ukázkový trénink, abyste měli představu, do čeho jdete. Pokud se po absolvování zkušební hodiny rozhodnete pokračovat a stát se členy našeho klubu, pak z Vás budeme muset vymámit pár základních údajů pro administrativní účely přihlášky.

Drobná poznámečka k názvosloví v Klienstkém centru: primárně byla aplikace "KLIENTSKÉ CENTRUM" naprogramována pro domy dětí a mládeže a tomu také odpovídá použité názvosloví, které my nemůžeme bohužel nijak změnit. Proto Členství v klubu hledejte pod „KROUŽKY“, soustředění, příměstské tábory a  drill kempy naleznete pod „TÁBORY“ a akce se překvapivě jmenují "AKCE" :-)

logo-aktivni-mesto.pngDotační program AKTIVNÍ MĚSTO
Některé městské části každoročně přispívají na pravidelné sportovní, nebo prázdninové aktivity "svých" dětí (rozhodující je trvalé bydliště dítěte). 
Pokud se do programu zaregistrujete a založíte si rodinný účet, můžete tak získat od své radnice finanční příspěvek na sport, volnočasové aktivity, mimoškolní vzdělávání nebo kulturu Vašich dětí. Lze tím uhradit část nákladů za kurzovné nebo členský příspěvek u registrovaných poskytovatelů - to jsme v našem př. my :)

V minulosti podpořily pravidelnou sportovní činnost dětí z našeho klubu a v létě pak jejich účast na našem soustředění radnice z Prahy 6 (600,-Kč) a z Prahy 5 (1 000,-Kč). Nově poskytuje příspěvek svým občanům také radnice z Prahy 17. Více se informací dozvíte na: www.aktivnimesto.cz, nebo klikněte na logo nahoře.

Zde je možné se přihlásit na akci, soustředění či seminář (určeno pro členy klubu). Návod, jak postupovat, naleznete ZDE. Pokud by vám on-line přihlašování nevyhovovalo, nebo nabídka v centru byla nesrozumitelná, kontaktujte nás na e-mailové adrese: , nebo tel.: 777 706 490. Rádi vám poradíme.

* kliknutím (příp. dvojím kliknutím) na šipku vpravo (nebo kdekoliv na žlutý pruh) rozevřete/sbalíte nabídku tréninků daného dne     

PONDĚLÍ
         
ÚTERÝ
        
STŘEDA
       
ČTVRTEK